HP Service


Gå til indhold

Garderobeskabe

Vi leverer og monterer Jeres nye skydedørsgarderobe fra en af landets førende fabrikker, nemlig ByMogensen. Her står kvaliteten i højeste position kombineret med mange designmæssige finesser gør disse skabe til noget ganske særligt, ikke bare idag men de næste mange år.En dansk produceret kvalitetsløsning tilpasset nøjagtigt til Jeres behov. Vi leverer skydedøre op til 350 cm i højden og 250 cm i bredden, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan laves. Alle døre leveres med kraftige aluminiumsprofiler og kvalitets hjul med kuglelejer i både top og bund, dette garanterer at dørene bare kører og kører. Der er mange forskellige muligheder for fyldninger og endnu flere når man begynder at kombinere de mange farver og materialer.

HUSK AT DE FLESTE AF VORES SKYDEDØRE KAN FORSYNES MED SOFT LOCK

Klik på billedet til venstre for
at se video med SOFT LOCK

Klik på billedet til højre for at
se video med inventarløsning.

Mulighederne for indretning følger samme høje kvalitet som dørene. Her er alt lavet i 22 mm melaminplader i 3 valgfrie farver.

Her er mulighed for udtræk i mange variationer, bøjlestænger for høj og lav, så også her er det fantasien der sætter grænser for det umulige....

Inventar findes som standard i forskellige højder optil 275 cm, så der er i programmet rig mulighed for at dække et hvert behov.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende opmåling og tilbud på Jeres nye drømmegarderobe.Klik på FOTOALBUM for at se nogle af de løsninger vi har monteret
Retur til indhold | Retur til hovedmenu